De Vreede in Delft voor al uw elektrotechnische installaties

Gaat u verbouwen of heeft u net een nieuw pand aangeschaft dat nog volledig voorzien moet worden van alle elektriciteit? Dan belt u De Vreede Elektrotechniek in Delft. Wij voeren alle installatiewerkzaamheden keurig en in een rap tempo uit, van de installatie van uw verlichting tot volledige huisautomatisering. Op deze pagina kunt u meer lezen over ons dienstenpakket.

Neem contact met ons op

Van installatie van uw verlichting tot databekabeling

Onze werkzaamheden bestaan onder meer uit:

  • Ontwerpen, leveren en onderhouden van elektrische installaties in woonhuizen, winkels, restaurants, kantoren, casino’s en meer

  • Verzorgen van data-installaties

  • Installeren van videofoon en intercom

  • Verzorgen van CAI-installaties

  • Plaatsen van verlichting (onder meer tl-, halogeen- en ledverlichting)

  • Installeren van domotica en huisautomatisering

  • In orde maken van groepenkasten

Databekabeling

Wilt u meer weten over onze diensten? Neem contact met ons op en ontdek wat we voor u kunnen betekenen. 

Elektrotechnische installaties in Delft en omgeving

De Vreede Elektrotechniek verzorgt complete elektrotechnische installaties bij onder meer verbouwingen, renovaties en nieuwbouwprojecten.

Laat de installatie van de volledige elektriciteitsvoorziening daarom aan De Vreede Elektrotechniek over. Ook bij storingen kunt u altijd bij ons terecht.

Op aanvraag kunnen wij in samenwerking met derde partijen ook inbraak- en brandmeldinstallaties leveren.

Installeren van ledverlichting


‘Led’ staat voor light-emitting diode, wat letterlijk ‘lichtgevende diode’ betekent. De vraag naar dit soort verlichting is de afgelopen jaren enorm toegenomen. De technologie achter led zorgt er namelijk voor dat de verlichting energiezuinig en efficiënt is. Dit betekent dat de verlichting veel licht geeft en tegelijkertijd erg duurzaam is. De Vreede Elektrotechniek is de ledverlichtingsspecialist in Delft.